domingo, 26 de septiembre de 2010

Som la màquina

http://42messages.wordpress.com/

Un lloc Web 2.0 permet als usuaris interactuar els uns amb els altres o també canviar el contingut mateix del lloc web. Per contra, als llocs web no interactius els usuaris es limiten a la visualització de tot el contingut, actuant d'una manera passiva i sense cap protagonisme.

Les possibilitats que ens dóna la web 2.0 són molt rellevants, ja que nosaltres mateixos podem agafar, modificar i afegir informacions, fotografies, vídeos,..  Un cop més ens trobem davant del canvi de rols entre consumidors i productors, introduint la figura de prossumidor.  La relació entre les persones canvia i canviarà encara molt més, ja que amb pocs anys ja em estat testimonis dels grans canvis que s'han produït en les nostres vides, els nostres costums, la manera d'interactuar,... 

Àmbits com el sector empresarial o el políctic poden beneficiar-se molt de les eines del web 2.0, ja que la interactivitat i la difusió els seran molt útils (el boca-boca del que vàrem parlar al debat del Facebook). Però altres àmbits tant importants com la privacitat, o la ètica poden veure's perjudicats, ja que com veiem cada vegada més observem la creació de nous delictes a la web, com ara la suplantació d'identitat. 

Així em despedeixo d'aquest curs, que m'ha estat de gran utilitat per endinsar-me en aquest món tan actual i dinàmic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario